San Antonio Valley

San Antonio Valley is een wijnbouwgebied gelegen in het westen van Chili. Het is een heuvelachtig gebied dat sterk wordt beïnvloed door de zee. Hierdoor kent dit wijnbouwgebied een relatief koel klimaat. Dit zorgt ervoor dat het rijpingsproces iets langzamer is, maar juist dit resulteert in de productie van echte kwaliteitswijnen. Zo wordt hier Pinot Noir en Sauvignon Blanc van echte kwaliteit geproduceerd. Benieuwd geworden naar deze wijnregio? Ontdek de prachtige wijnen uit San Antonio Valley bij De Wijnschuur!

Meer weten over San Antonio Valley wijnen of de San Antonio Valley wijnregio? Bekijk hier onze informatie over San Antonio Valley wijnen.

San Antonio Valley

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Zoeken

De Wijnschuur

Sinds 1981 staat midden in de groene Bovenkerkerpolder, wijnspeciaalzaak De Wijnschuur. Een groot deel van ons ruime assortiment kopen wij zelf direct in bij wijnboeren waar de liefde voor het vak te proeven is. Op deze manier blijft ons assortiment exclusief, gevarieerd en scherp geprijsd. De informele sfeer gecombineerd met onze hoge standaard voor kwaliteit maakt De Wijnschuur toegankelijk voor elke wijnliefhebber!

Welkom op DeWijnschuur.nl!
Vanaf 2 november kunt u hier een groot deel van ons brede assortiment makkelijk en snel bestellen. Dit kan nu nog op:

0
WINKELMAND
  • No products in the cart.