De Wijnschuur

Al tientallen jaren staat midden in de groene Bovenkerkerpolder, wijnspeciaalzaak De Wijnschuur. De oude Schuur werd in 1981 door Wil Nieuwendijk omgedoopt tot walhalla voor de wijnliefhebber. Begonnen met een bescheiden assortiment, groeide De Wijnschuur al snel uit tot een begrip in de wijnwereld. In 2008 heeft de huidige eigenaar Dennis Wiersema het stokje mogen over nemen en is De Wijnschuur geworden tot wat het nu is.

Tegenwoordig is onze sfeervolle Schuur gevuld met zo’n 900 verschillende wijnen van over de hele wereld. Een groot deel kopen wij zelf direct in bij wijnboeren waar de liefde voor het vak te proeven is. Daarnaast voert De Wijnschuur ook een aantal private labels uit onder andere Frankrijk, Italië, Spanje en Chili. Op deze manier blijft ons assortiment exclusief, gevarieerd en scherp geprijsd.

De informele sfeer gecombineerd met onze hoge standaard voor kwaliteit maakt De Wijnschuur toegankelijk voor elke wijnliefhebber!

Proef, Ontdek & Geniet

De Wijnschuur.nl

Op DeWijnschuur.nl vindt u een groot deel van ons brede assortiment met onze exclusieve eigen import wijnen uit alle windstreken. 

Om de echte Wijnschuur ervaring online te beleven staat onze website vol informatie over onze heerlijke wijnen. Lees over wijnregio’s en druivenrassen of zoek een gerecht uit en bestel direct een bijpassende wijn via onze Wijn & Spijs pagina. Ook is onze Wijn van de Maand altijd online te bestellen en zijn onze Proefwerk proefpakketten een geweldig cadeau!

Wij werken op onze webshop met netto prijzen waar prijs/kwaliteit voorop staat. Groot voordeel is dat u bij De Wijnschuur geen verzendkosten betaald!  

De Wijnschuur & Horeca

De Wijnschuur is trotse leverancier van vele horecazaken binnen en buiten de regio. Met ons uitgebreide assortiment en jarenlange ervaring kunnen wij elke wijnkaart invullen. Vakkundig afgestemd op uw horecapubliek! 

Interesse? Bel ons op 0297-582611 of mail naar info@dewijnschuur.nl voor meer informatie!

De Wijnschuur & Relatiegeschenken

Met onze decennialange ervaring, veelzijdig assortiment en verschillende mogelijkheden in verpakkingen is het perfecte relatiegeschenk altijd te vinden bij De Wijnschuur! 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te
bespreken. 

De waardering van dewijnschuur.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 708 reviews.

Welkom bij De Wijnschuur!

Ben je 18 jaar of ouder?

Inloggen