Veelgestelde vragen

Doorgaans worden bestellingen binnen 2 á 3 dagen bij u thuis afgeleverd door Budbee of PostNL. Tijdens de feestdagen en Black Friday/ Cyber Monday kan het meestal langer duren.

De nieuwe alcoholwet vraagt ons om uw leeftijd te controleren bij het aankopen en het in ontvangst nemen van alcohol. Bij het afleveren moet u dus uw legitimatie laten zien aan de bezorger.

Wij werken samen met een specialist in verzenddozen en werken uitsluitend met dozen die zo ontworpen zijn om flessen in goede staat bij onze klant te krijgen.

   • Er zijn verschillende bezorgopties mogelijk:

    • U kunt uw bestelling ophalen bij De Wijnschuur tijdens onze openingstijden.
    • Uw bestelling wordt door Budbee geleverd. Dit is tussen 13:00 en 21:00 uur. Nadat uw bestelling door ons afgeleverd is bij Budbee krijgt u een e-mail waar u zelf een bezorgdag kan doorgeven aan Budbee. Budbee bezorgd niet door heel Nederland. Mocht u buiten het leveringsgebied van Budbee wonen kunt u alleen voor bezorging met PostNL kiezen.
    • Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL.
    • Let op: door de nieuwe alcoholwet is het niet toegestaan om alcoholhoudende dranken af te leveren bij buren of op een afgesproken plek neer te zetten. U bent ook verplicht om bij de bezorging uw identiteitskaart te laten zien.

Binnen Nederland betaald u geen verzendkosten! Als we naar het buitenland verzenden rekenen wij een minimaal bedrag. 

Wij houden een minimaal order bedrag aan van € 20,-.

Met onze speciale verzenddozen komt het gelukkig weinig voor, maar als uw wijn onverhoopt onderweg toch beschadigt, krijgen wij de levering in de meeste gevallen direct retour van Budbee. Wij zorgen dan dat uw wijnen zo spoedig mogelijk opnieuw verzonden worden. Mocht het toch zo zijn dat u beschadigde flessen ontvangt, neem dan contact met ons op. Hier vindt u onze contactgegevens.

De bacterie TCA kan wijn besmetten en geeft een muffe geur en smaak die doet denken aan een natte kelder. Als er stukjes kurk in de wijn drijven hoeft dit niet te betekenen dat de wijn besmet is. Mocht u een wijn met kurk hebben ontvangen neem dan contact met ons op.

Met honderden wijnen valt het niet mee om de jaargangen up-to-date te houden. Ook de afbeeldingen kunnen wij niet bij elke jaargang wisseling veranderen. Neem dus even contact met ons op als u op zoek bent naar een specifieke jaargang! 

Mocht u om wat voor rede dan ook niet tevreden zijn met uw ontvangen bestelling kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. U kunt het beste een mail sturen naar webshop@dewijnschuur.nl om uw retouren aan te geven.

Met vragen over de webshop kunt u ons het beste mailen via webshop@dewijnschuur.nl. Met vragen over de winkel bereikt u ons via info@dewijnschuur.nl

De waardering van dewijnschuur.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 708 reviews.

Welkom bij De Wijnschuur!

Ben je 18 jaar of ouder?

Inloggen