Verzenden en Retourneren

Verzenden

LET OP: in de drukke decembermaand duurt afleveren meestal langer dan gebruikelijk!

Wij vinden het belangrijk dat uw favoriete wijnen snel en veilig verzonden worden. Daarom werken wij samen met Budbee. Budbee levert het pakket in de namiddag/ avond wanneer de meeste mensen thuis zijn (tussen 17:00 en 22:00). Via de Budbee app of via de mail die u na verzending van uw wijnen ontvangt, kunt u zelf uw bezorg dag bepalen. Op de dag van levering zelf krijgt u updates via sms of de app en een uur voor levering kunt u uw bestelling live volgen. Bovendien levert Budbee milieuvriendelijk en zonder gebruik van fossiele brandstoffen. Wij versturen op maandag, woensdag en vrijdag waardoor u normaliter uw bestelling binnen 2 á 3 werkdagen in huis heeft. 

Wilt u uw wijnen overdag op kantoor geleverd hebben? Neem dan contact met ons op via webshop@dewijnschuur.nl. 

In verband met de alcoholwet mogen pakketten alcoholhoudende dranken niet bij de buren afgegeven worden, niet op een afgesproken plaats neergezet worden en wordt er bij aflevering gevraagd naar uw id-kaart om uw leeftijd te controleren.

– Het minimale order bedrag is € 20,00.
– Binnen Nederland betaald u geen extra verzendkosten.
– Uw bestelling wordt doorgaans binnen 2 á 3 werkdagen geleverd bij u thuis door Budbee. Wij zijn hierin echter altijd afhankelijk van de bezorgservice. In drukke tijden (Black Friday/ Cyber Monday en de decembermaand) duurt afleveren meestal langer. 
– Selecteer uw eigen bezorgdatum met de Budbee app. Let op; Budbee houdt u op de hoogte via telefoon dus zorg dat u uw mobiele telefoonnummer goed invult.
– Aflevering niet gelukt? Budbee doet in totaal twee afleverpogingen.
– Volgens de alcoholwet zijn wij verplicht om leeftijd te controleren bij bestellen én aflevering.
– Uw pakket is volledig online te volgen, van De Wijnschuur tot aan uw voordeur via de Budbee app of de link die u na verzending via e-mail ontvangt.


Wijnen ophalen bij De Wijnschuur.

U kunt ook uw bestelling ophalen bij De Wijnschuur. Selecteer dan “Ophalen bij De Wijnschuur tijdens openingstijden” in uw winkelwagen.  Onze openingstijden:

Donderdag: van 15:00 uur tot 19:00 uur
Vrijdag: van 11:00 uur tot 18:00 uur
Zaterdag: van 10:00 uur tot 17:00 uur


Bedenktijd/retour

Bij De Wijnschuur kunt u altijd uw bestelling retourneren, ongeacht de rede. Om uw bestelling te retourneren vragen wij u de volgende stappen te volgen:

  • Neem binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u hier. 
  • U krijgt van ons het retourformulier die u ingevuld bij de terug te zenden artikelen voegt.
  • Wij maken in overleg met u een retour afspraak aan en het pakket wordt bij u thuis opgehaald door Budbee.
  • De verzendkosten voor het retourneren van uw bestelling zijn voor eigen kosten.
  • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
  • Bewaar het verzendbewijs van de retourzending.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen.

Wilt u uw product ruilen? Dat is geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met webshop@dewijnschuur.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

De waardering van dewijnschuur.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 672 reviews.

Welkom bij De Wijnschuur!

Ben je 18 jaar of ouder?

Inloggen