Favoriete druif van menig criticus: Riesling! De druif geeft wijnen in vele varianten met verschillende gehaltes aan restsuiker. Vrijwel alle Rieslings hebben een flinke zuurgraad en doorgaans aroma’s van appel, citrus. meloen, bijenwas, bloesem en honing. De hoge zuren en suikers zorgen ervoor dat sommige Rieslings erg goed kunnen rijpen. Gerijpte Riesling krijgt tonen van hooi, gerijpter fruit en erg typerend: petroleum.
Toont alle 7 resultaten
Favoriete druif van menig criticus: Riesling! De druif geeft wijnen in vele varianten met verschillende gehaltes aan restsuiker. Vrijwel alle Rieslings hebben een flinke zuurgraad en doorgaans aroma’s van appel, citrus. meloen, bijenwas, bloesem en honing. De hoge zuren en suikers zorgen ervoor dat sommige Rieslings erg goed kunnen rijpen. Gerijpte Riesling krijgt tonen van hooi, gerijpter fruit en erg typerend: petroleum. Wijn en spijs combinaties zijn maatwerk door de ontelbare varianten van Riesling.