De Smaken van
De Wijnschuur

Ontdek de exclusieve wijnen van De Wijnschuur aan de hand van onze smaakcategorieën. Elke wijnsoort heeft een aantal smaakprofielen waar u uit kunt kiezen. Selecteer het smaakprofiel dat het beste bij u past en ontdek gemakkelijk de perfecte fles!

Witte Smaken

Ontdek onze geweldige witte wijnen van over de hele wereld. Bekijk de smaakprofielen van onze witte wijnen, selecteer uw profiel en ontdek de perfecte fles!

In het smaakprofiel Fris & Levendig vindt u onze opwekkende witte wijnen van over de hele wereld. Mineralig, verfrissend en smaakvol…ontdek ze hier!

In het smaakprofiel Fruitig & Soepel vindt u onze fruitige witte wijnen van over de hele wereld. Rond, zacht en soepel. Van volle fruitige Viognier tot soepele Semillon…ontdek ze hier!

In het smaakprofiel Vol & Rond vindt onze ronde witte wijnen van over de hele wereld. Smaakvol met body en vaak wat kruidigs. Van volle Viognier tot pure Pinot Bianco..ontdek ze hier!


In het smaakprofiel Krachtig & Gerijpt vindt u onze krachtpatsers van witte wijnen van over de hele wereld. Houtgelagerd, rijk en stevig. Van Californische Chardonnay tot volle Viura…ontdek ze hier!

Rode Smaken

Ontdek onze prachtige exclusieve rode wijnen van over de hele wereld met veel exclusieve eigen import. Bekijk de smaakprofielen, selecteer uw favoriete profiel en ontdek de perfecte fles!

In het smaakprofiel Licht & Fruitig vindt u onze lichtvoetige rode wijnen van over de hele wereld. Subtiel met het accent op fruit: van lichtgekoelde Beaujolais tot easy drinking Garnacha…ontdek ze hier!


In het smaakprofiel
Vol & Zacht vindt u onze smaakvolle, ronde rode wijnen van over de hele wereld. Sappig fluweel met een flinke body. Van geweldige Bordeaux tot zacht Zuid-Afrikanen…ontdek ze hier!


In het smaakprofiel Complex & Elegant vindt u onze verfijnde rode wijnen van over de hele wereld. Van prachtige Bourgogne tot heerlijke Barbera. Allemaal in balans, smaakvol en subtiel…ontdek ze hier!


In het smaakprofiel Krachtig & Robuust vindt u onze rode krachtpatsers van over de hele wereld! Intense glazen met een vol en vaak kruidig karakter. Van machtige Malbec tot serieuze Syrah…ontdek ze hier!

Rosé Smaken

Ontdek onze prachtige exclusieve rosé wijnen van over de hele wereld met veel exclusieve eigen import. Bekijk de smaakprofielen, selecteer uw favoriete profiel en ontdek de perfecte fles rosé!

In het smaakprofiel Droog & Fris vindt u onze drogende rosé wijnen van over de hele wereld. Smaakvol, verfrissend en zuiver. Van prachtige Provence tot spatzuivere Spätburgunder…ontdek ze hier!

In het smaakprofiel Fruitig & Rond vindt u onze fruitige rosé wijnen van over de hele wereld. Rond, zacht en soepel. Van prachtige Provence tot ronde Toscaan…ontdek ze hier!

Mousserende Smaken

Ontdek onze prachtige exclusieve rode wijnen van over de hele wereld met veel exclusieve eigen import. Bekijk de smaakprofielen, selecteer uw favoriete profiel en ontdek de perfecte fles!

In het smaakprofiel Crispy & Fris vindt u onze verfrissende Champagne, Cremant, Cava & Prosecco. Lichte mousserende wijnen met mooie zuurtjes en opwekkende bubbels. Perfect als aperitief om het feest mee in te luiden..ontdek ze hier!

In het smaakprofiel Fruitig & Rijp vindt u onze mousserende wijnen met wat body en een sappige fruitigheid! Smaakvolle Champagne, Cremant, Cava & Prosecco waar de frisse fruittonen het meeste naar voren komen…ontdek ze hier!

In het smaakprofiel Verfijnd & Complex vindt u onze elegante mousserende wijnen ! Smaakvolle Champagne, Cremant, Cava & Prosecco met karakter en diepgang die verkregen zijn door jarenlange rijping…ontdek ze hier!
De waardering van dewijnschuur.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 683 reviews.

Inloggen

Welkom op De Wijnschuur!

Door de grote drukte bij PostNL kunnen we niet garanderen dat artikelen vóór de kerstdagen worden geleverd.

We doen uiteraard onze uiterste best om artikelen zo snel mogelijk bij PostNL aan te leveren.