- WijnhuisTerre del Bruno
- HerkomstToscane, Italië
- DruifSangiovese, Canaiolo & Colorino
- Over het WijnhuisTerre del Bruno is ontstaan ??uit de vereniging van twee families, die al in de jaren 60 land bezaten in de buurt van het oude dorp Pogni en die al generaties eerder betrokken waren bij de productie van wijn. Samengebracht door de liefde voor hun land - Chianti en Toscane - en het respect voor het buitengewone werk dat altijd achter een goede wijn schuilgaat. Twee zielen en twee passies: wijn van hoge kwaliteit maken in de Chianti en reizigers verwelkomen in hun resort, gelegen op een van de meest geliefde plekken ter wereld, die ongeduldig zijn om Toscane en zijn schatten te ontdekken.
- VinificatieDe druiven worden handgeplukt en het sap ondergaat een maceratie van 15 dagen. Fermentatie gebeurd op RVS waarna een malolactische fermentatie de harde appelzuren omzet in melkzuur.
- Geur & SmaakFrisse tonen van rood fruit met typische viooltjes. Structuur, balans met frisse zuren.
- Wijn & SpijsKlassiek bij pasta en pizza met tomatensaus!
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.