- WijnhuisTerre del Bruno
- HerkomstToscane, Italië
- DruifSangiovese
- Over het WijnhuisTerre del Bruno is ontstaan uit de vereniging van twee families, die al in de jaren 60 land bezaten in de buurt van het oude dorp Pogni en die al generaties eerder betrokken waren bij de productie van wijn. Samengebracht door de liefde voor hun land - Chianti en Toscane - en het respect voor het buitengewone werk dat altijd achter een goede wijn schuilgaat. Twee zielen en twee passies: wijn van hoge kwaliteit maken in de Chianti en reizigers verwelkomen in hun resort, gelegen op een van de meest geliefde plekken ter wereld.
- VinificatieDe druiven worden handgeplukt en het sap ondergaat een maceratie van 15 dagen. Fermentatie gebeurd op RVS waarna een malolactische fermentatie de harde appelzuren omzet in melkzuur. De wijn rijpt nog 16 maanden op Frans eiken.
- Geur & SmaakElegante Chianti met aroma's van rood fruit, wat kruiden en viooltjes. Smaakvol met een lange afdronk. Klassiek genieten!
- Wijn & SpijsHeerlijk bij pasta, pizza en gegrild rood vlees!
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.